Vols venir a Atrium a conèixer com són les escoles avançades?

Compartir

L’any 2015, en el festival de cinema independent de Sundance als Estats Units, es va presentar un documental anomenat Most Likely to Succeed que mostra, en gairebé 90 minuts, el cicle d’un curs escolar en un dels centres de secundària de les escoles High Tech High de San Diego. Aquest documental ha esdevingut el paradigma del que és una escola avançada, una escola que s’ha adaptat a les necessitats de l’educació actual. La realització compta amb aportacions d’experts en polítiques educatives i en gestió de les organitzacions i gestió del canvi. Tot i que no descriu el nostre context i es podria pensar que és un model de centre allunyat de la nostra realitat, es tracta d’un exemple interessant de pràctiques educatives alineades amb el propòsit  del desenvolupament integral de les persones en totes les seves dimensions, cognitiva, emocional, social i ètica, amb un èmfasi especial en donar autonomia a l’aprenent, formar en la presa de decisions i educar el seu esperit crític.

Aquest visionament està dins del treball de dinamització de la Xarxa Local d’Escola Nova 21 Delta Llobregat Oest, de la qual formen part els centres de Viladecans, Castelldefels i Sant Climent de Llobregat.

Es valora com a interessant obrir aquest visionament a tota la Comunitat Educativa, pares, mares, i també empreses, entitats, associacions, membres de la Xarxa d’Innovació Educativa, etc.Per això s’ha organitzat un passi el proper dimecres 17 de maig a Atrium Viladecans, a les 17.30 hores. Tothom hi està convidat.

Tot i que l’aforament de l’Auditori d’Atrium pensem que serà suficient per acollir l’acte sense restriccions, us preguem que completeu aquest formulari d’inscripció a fi i efecte de poder fer previsions d’assistència.

 

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada