Les Escoles Bressol de Viladecans ja tenen aplicació mòbil

Compartir

Aquest curs les Escoles Bressol de Viladecans han incorporat una aplicació mòbil que facilita la comunicació i la interacció amb les famílies.

 

La Sara Berrocal, directora de l’Escola Bressol la Muntanyeta ens explica en aquest vídeo com funciona aquesta aplicació i quines són les seves prestacions. Ha tingut molt bona acollida entre les famílies perquè així poden estar informats en temps real de tot allò que els pot interessar. Ara per ara no estan actius tots els serveis que l’aplicació pot oferir perquè no volen anar massa ràpid en la seva implantació, de manera que els aniran incorporant a poc a poc informant en cada cas a les famílies i a tota la Comunitat Educativa.

Aquesta és un exemple més de les bones pràctiques que en l’ús de la tecnologia es fan als centres educatius de Viladecans.

, , , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada