Segona edició del curs de formació en robòtica educativa per a mestres

Compartir

Aquest curs s’ha organitzat per segona vegada consecutiva la formació en robòtica educativa, organitzada per la Xarxa d’Innovació Educativa de Viladecans i el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat II. El curs l’imparteix el Joan Canudas, professor de tecnologia de l’Institut Bruguers de Gavà, i pare amb fills a una escola de Viladecans. El Joan Canudas té una àmplia experiència en aquest tipus de projectes i, des de fa alguns anys que porta a terme projectes de robòtica al seu institut i ha estat cridat per participar a diverses jornades d’innovació educativa de Catalunya.

El curs, dividit en cinc sessions de dues hores cadascuna i portat a terme a l’escola Àngela Roca de Viladecans, va començar el 2 de febrer i finalitzarà el 30 de març. Els 15 assistents dels cinc centres participants de Castelldefels, Gavà i Viladecans, hauran de presentar un projecte de fi de curs del qual la XIE us informarà.

 

,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada