Nova trobada del grup de treball ‘Impulsem la robòtica’

Compartir

El passat dimecres 29 de març, hi va haver una nova trobada del grup ‘Impulsem la robòtica’ al Centre de Recursos per a Joves Can Xic, de 17 a 19 hores. Aquesta vegada vam convidar l’Anna Padilla, Cap d’Innovació de l’escola Sant Gervasi de Mollet, que va explicar als mestres assistents el projecte de robòtica educativa d’aquesta cooperativa escolar, uns dels més importants del nostre panorama educatiu. El projecte de l’escola Sant Gervasi abasta totes les etapes educatives, de P3 a Batxillerat, i fan ús de diferents programes, plataformes i plaques segons el nivell educatiu.

Com ja vam informar en un post anterior, aquest grup de treball es va constituir el passat mes de novembre per docents interessats a incorporar els coneixements de programació i robòtica en el currículum. Té la vocació i l’objectiu de créixer en nombre de membres i de projectes, i es reunirà un parell de vegades més durant aquest curs. El grup està obert a qualsevol docent que vulgui endinsar-se en el món de la programació i la robòtica. Les trobades tenen sempre dues parts, en la primera, convidem a docents d’altres centres perquè ens expliquin les seves experiències i en la segona fem un treball més d’equip en què compartim experiències i coneixements amb l’objectiu d’aprendre i compartir.

 

 

,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada