2a. Jornada d’Orientació Professional ‘Construeix el teu futur’

Compartir

El proper 6 de febrer, tindrà lloc la 2a. Jornada d’Orientació Professional per a alumnes de 2on. de Batxillerat, ‘Construeix el teu futur’. L’objectiu d’aquesta trobada és que l’alumnat de 2n curs de batxillerat pugui disposar d’informació de primera mà sobre els estudis universitaris que volen cursar i les seves sortides professionals.

Aquesta segona edició té alguns canvis respecte l’anterior com és l’ampliació de sis a set el nombre de taules rodones ja que l’àmbit de Ciència i Tecnologia s’ha dividit en dos, les 7 taules rodones seran: Ciència, Tecnologia, Ciències de la salut, Ciències socials, Economia i Administració d’empreses, Humanitats i Artístic.

Les taules rodones comptaran amb la presència de professionals i empreses, la gran majoria d’elles, ubicades al municipi i d’antics alumnes dels centres de Viladecans. D’aquesta manera, els alumnes tindran una panoràmica més àmplia sobre el seu futur: l’experiència en els estudis explicada pels antics alumnes i, per altra banda,  els perfils professionals requerits al món laboral des del punt de vista de les empreses.

En total participaran al voltant de 300 alumnes, 23 exalumnes, 18 empreses i 5 professionals de diferents àmbits i sectors. Donat l’alt grau de participació es faran servir tres espais simultanis: l’Atrium, Can Xic i la Biblioteca Municipal.

Centres participants

Ins Josep Mestres i Busquets, Ins Miramar, Ins de Sales, Ins Torre Roja, Col·legi Sant Gabriel i l’Escola Goar.

Aquí podeu consultar tots els participants

jornadaorientacio2017jornadaorientacio20172

 

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada