Valoració del projecte de les tauletes a l’escola Marta Mata

Compartir

Aquesta setmana donem a conèixer la valoració que fa l’escola Marta Mata del projecte de les tauletes digitals a l’aula. En un  post anterior, ja us explicàvem quin ús estaven fent de les 35 tauletes deixades en préstec per l’Ajuntament, com s’estava portant a terme als diferents nivells educatius i quines aplicacions estaven fent servir, la formació rebuda pel professorat, la dotació d’una infraestructura wifi al centre i l’acompanyament en l’elaboració de projectes.

Aquesta vegada ens hem apropat a l’escola per parlar amb la Maite López, coordinadora TAC del centre, perquè ens expliqui què ha suposat participar en aquest projecte durant l’any 2016 i quins són els objectius que es plantegen com a escola a partir de la inclusió de dispositius mòbils a tots els nivells educatius del centre.

Les  principals oportunitats que es presenten per l’escola en un futur immediat són la possibilitat de fer un treball intern per establir els criteris del canvi metodològic que es planteja el centre per tal d’afavorir la competència digital dels alumnes i l’ús curricular de la tecnologia. També la possibilitat de participar al Pla TAC de Viladecans, que ve a multiplicar el ja iniciat amb el projecte de les tauletes:

  • Desplegament d’una infraestructura Wifi de gran capacitat
  • Un ús de tauletes i ordinadors de manera extensiva i intensiva que permeti canviar la metodologia.
  • Formació al grup impulsor de l’escola, amb eines concretes per anar construint el seu model de Pla TAC de centre.
  • Suport tecnològic d’un dia setmanal per a cada escola.

Aquest any, les tauletes han passat a mans de l’escola Mediterrània. Pròximament us informarem de quines expectatives hi ha creades en aquest centre i com s’està desenvolupant la formació inicial al professorat.

,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada