El món educatiu i el món empresarial treballen plegats per fomentar la recerca

Compartir

Per tercer any consecutiu la col·laboració entre el món empresarial i els centres educatius ha resultat un èxit. Un total de nou Treballs de Recerca d’alumnes de 2on de batxillerat dels centres educatius de la ciutat han estat co-tutoritzats amb èxit per empreses de la ciutat.

Han estat treballs de tot tipus, alguns de caire tecnològic com la construcció d’una pròtesi de ma utilitzant impressió 3D, d’altres relacionats amb el món del disseny i de l’art com la creació d’una animació per ordinador, dels hàbits saludables, de malalties tan properes com la diabetis i també un treball sobre el marketing esportiu.

Com es veu, una ampli ventall de propostes i reptes que els nostres alumnes de 2on de batxillerat, amb l’ajut del coneixement que aporten les nostres empreses  han anat superant amb èxit.

Amb motiu de la finalització de la tercera edició, el passat 16 de desembre es va fer una trobada entre els centres educatius i les empreses participants que van valorar molt positivament el projecte com a model de col·laboració i van elaborar un conjunt de propostes que ara seran valorades per els centres de cara a la quarta edició.

 

No voldríem acabar aquest post sense  reconèixer i agrair la col·laboració desinteressada de les empreses que fa que estem davant d’un projecte molt ben valorat per tots els agents que hi participen.

 

 

, , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada