El projecte AMPA 2.0. Ja una realitat

Compartir

El projecte AMPA 2.0 avança  cap a la seva total posada en marxa.

En aquesta segona fase les AMPA’s que hi participen: AMPA’s de les escoles Amat Targa, Dr. Trueta, Montserratina, Pau Casals dels col·legis Sant Gabriel, Goar, Teide,  i de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Viladecans aprenen a utilitzar les eines de google per a poder gestionar millor totes les tasques administratives de l’Associació. Poder treballar al núvol, des de qualsevol lloc és una de les possibilitats que aquestes eines ofereixen.

Anteriorment, durant els mesos d’octubre i novembre, membres de les AMPA’s van participar en la formació en l’ús de les Xarxes Socials com a eina de millora de les accions de relació, comunicació i participació amb els socis de les AMPA’s.

Aquí podeu consultar i fer-vos amics dels facebooks de totes aquestes AMPA’s

AMPA Escola Amat Targa
AMPA Escola Dr. Trueta
AMPA Escola Montserratina
AMPA Escola Pau Casals
AMPA Col·legi Goar
AMPA Col·legi Sant Gabriel
AMPA Col·legi Teide
Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Viladecans

 

, , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada