Es crea el grup ‘Gent d’Innovació’

Compartir

La presència i visibilitat dels membres de la Xarxa d’Innovació Educativa a la web és important per enfortir l’afinitat entre els diferents actors i per motivar a nous usuaris a registrar-se i formar part de la XIE.

És en aquest sentit que hem creat una nova secció, ‘Gent d’Innovació’, que inclou a alguns dels membres registrats a la xarxa, i que representen a un dels quatre grups que integren la XIE: docents, pares i mares, emprenedors i societat civil. Aquest grup, del qual actualment formen part 8 referents, s’anirà ampliant al llarg dels propers mesos.

Aquesta secció s’ha creat amb la intenció d’establir un grup de col•laboradors de la XIE per treballar, crear idees i fomentar l’orgull i la pertinença a la Xarxa d’Innovació Educativa de Viladecans. És la nostra intenció impulsar la visibilitat dels actors dins del grup i la reputació que poden guanyar a formar part d’ell, especialment en comunitats virtuals.

Per a cada membre d’aquest grup (que podeu consultar al següent enllaç) hem posat algunes dades visibles que defineixen el seu perfil professional. També podeu consultar una petita entrevista en vídeo que hem publicat per donar testimoni de la visió educativa de cada un d’ells.

La XIE estrena nova web

Aquesta setmana la XIE ha estrenat nova imatge web. Es pretén així crear un missatge clar i distint, dins una imatge que continua sent sòlida, innovadora i que transmeti els valors distintius la nostra xarxa.

 

En aquest aspecte, convé assenyalar que la imatge de la XIE continua sent reconeixible, visual i basada en la participació i col•laboració dels diferents actors locals. És una identitat visual s’ha centrat en els conceptes innovadors i inspiradors de la XIE: una imatge evocativa i inspiradora de gent creant junts, innovant junts, d’una unió d’entitats i individus locals al servei de l’educació i de la innovació educativa.

, , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada