Aquesta setmana ens ha visitat Victòria Marín , experta en Entorns Personals d’Aprenentatge

Compartir

El dimecres varem tenir entre nosaltres a Victòria Marín,   (@vmarinj) impartint una conferència dins del curs de Formació que s’imparteix aquest curs 2014-2015 sobre el projecte IMAILE i la seva implementació als centres educatius de Viladecans.

Aquesta professora de la Universitat de les Illes Balears és una experta en els Entorns Personals d’Aprenentatge i exerceix d’assessora externa en el desenvolupament del Projecte IMAILE.

El contingut de la seva xerrada, que podeu trobar en aquest enllaç, ha estat molt interessant i ilustrativa del panorama actual de la tecnologia en l’educació fent un repàs de les noves tendències en l’ús de la tecnologia a les aules i posant de relleu la importància de la metodologia basada en els PLE (Entorns Personals d’Aprenentatge)

Hem aprofitat la seva estada per a que ens expliqui com entén ella els Entorns Personals d’Aprenentatge, com afectaran a la tasca de docents i alumnes, com ens hem de preparar i quin paper hi pot jugar el Projecte IMAILE.

Què és un Entron Personal d’Aprenentatge?

Com afectarà a la tasca dels docents? i de l’alumnat?

Com s’han de preparar els Centres i els docents per aplicar la metodologia dels Entorns Personals d’Aprenentatge?

Què pot significar en aquest procés, el projecte IMAILE?

, , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada