El compromís de les empreses amb la societat: entrevista a Óscar Álvarez, director de Click-IT.

Compartir

Click-IT , una de les empreses joves més innovadores de Viladecans, té com a premissa l’aposta per la formació de perfils informàtics. Des de 2008, data en què va ser creada, Click-IT col·labora amb l’IES El Calamot de Gavà, que ofereix cicles formatius de grau mitjà i superior de tres àrees de la Informàtica i les Comunicacions.

Óscar Álvarez, el seu director i fundador ens explica, des de la seva àmplia experiència amb aquestes col·laboracions, quina és la seva visió d’aquestes pràctiques, la realitat de la incorporació al món laboral i la necessitat que les empreses aportin valor al seu entorn. Considera que es tracta “d’un retorn de l’empresa a la societat”. Com a mostra de la seva decisió “d’apostar pel planter”, Click-IT ha contractat ja a 5 ex-alumnes que van fer les pràctiques a la companyia. Es cobreix la necessitat de trobar perfils especialitzats per part de l’empresa, així com la dels alumnes d’aconseguir un contracte de treball en la seva àrea de coneixement. Els resultats han estat molt satisfactoris, com ens comenta Óscar Álvarez en la seva entrevista.

La necessitat d’una formació pràctica i actualitzada és prioritària per treballar a l’àrea d’informàtica, en la qual es produeixen canvis a gran velocitat. Per aquest motiu, Click-IT ha proposat línies noves de col·laboració amb l’IES El Calamot, que consisteixen en tallers conjunts en els quals l’empresa proporciona la infraestructura i els entorns de desenvolupament perquè els alumnes practiquin en un ambient el més realista possible.

Per conèixer més sobre Click-IT i la seva visió de la relació dels mons empresarial i educatiu, aquí teniu els tres vídeos de l’entrevista amb Óscar Álvarez.

, , , , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada