Fòrum de les Famílies i l’Educació a Catalunya

Compartir

El proper dissabte 24 de maig tindrà lloc a Barcelona el Fòrum de les Famílies i l’Educació a Catalunya, que organitza Famílies Amb Veu, de la qual vam parlar el mes passat. Us recordem l’horari i el lloc:

Institut del Teatre de Barcelona. Plaça Margarida Xirgu s/n
08004 BARCELONA (zona Montjuïc). Metro Poble Sec. Bus 55 y 121.

Horari: de 9:30 a 14h.

El programa complet d’activitats es pot descarregar aquí.

L’objectiu principal d’aquest Fòrum és demostrar i celebrar la importància de les famílies per a l’educació a Catalunya. Per donar suport a aquest propòsit, es presentarà el Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola. També comptarà amb una exposició de més de 100 bones pràctiques d’AMPA, centres i famílies, materials audiovisuals amb experiències innovadores, espai de lectura, dinar amb diàleg per compartir visions i formes de fer i activitats per als nens.

Aquesta trobada està organitzada per “Famílies Amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona. Des de la Xarxa d’Innovació Educativa de Viladecans us animem a inscriure-us i assistir a aquest Fòrum.

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada