Les famílies a l’escola: Famílies Amb Veu

Compartir

El treball en l’àmbit educatiu no és només responsabilitat del personal docent i de l’alumnat. Les famílies, cada vegada més, s’integren a l’escola per vetllar per la qualitat de l’educació, i uneixen esforços per millorar-la. En aquest marc de participació, sorgeixen iniciatives com Famílies Amb Veu, de la Fundació Jaume Bofill. Els objectius són conèixer, reforçar i unificar els moviments de pares i mares que s’organitzen en relació amb l’escola.

families

 

Des d’octubre de 2012, data en què van començar els treballs d’investigació amb les AMPAs i les famílies, Famílies Amb veu ha passat per diferents fases. Des de febrer d’aquest any, estan treballant en el Llibre Blanc, que marcarà el full de ruta per a la participació de les famílies en l’entorn escolar, amb l’horitzó fixat en l’any 2030.

 

A la seva pàgina web tenim disponible tota la informació, amb les últimes notícies en la seva secció El més nou. Dissabte 24 de maig, a l’Institut del Teatre de Barcelona, tindrà lloc el I Fòrum de les Famílies i l’Educació. Els pares i mares poden apuntar-se al fòrum per separat o amb tota la família, per conèixer de primera mà el Llibre Blanc, a d’altres famílies i exemples concrets de com poden actuar en l’àmbit escolar.

ampa_banners_2

Fòrum 24 de maig

El web ens ofereix també una xarxa detallada dels participants a tot Catalunya, i de les iniciatives que desenvolupen. La participació de les AMPA en aquesta xarxa és fonamental per donar a conèixer les activitats.

Per la nostra part, a la XIE de Viladecans volem animar les famílies a participar en la xarxa. Pareu molta atenció a les novetats, perquè en breu hi podreu col·laborar només realitzant la inscripció.

Enllaços:

http://www.familiesambveu.cat/

http://www.fbofill.cat/

https://www.facebook.com/pages/Fam%C3%ADlies-amb-veu/261243567342729?ref=hl

https://twitter.com/familiesambveu

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fòrum de les Famílies i l’Educació a Catalunya | Xarxa d'Innovació Educativa - 22/05/2014

    […] Fòrum de les Famílies i l’Educació a Catalunya, que organitza Famílies Amb Veu, de la qual vam parlar el mes passat. Us recordem l’horari i el […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada