VI Jornada Catalana de l’Ensenyament de la Programació a Primària i a l’ESO

Compartir

Dissabte 17 de maig tindrà lloc al Citilab de Cornellà la VI Jornada Catalana de la Programació a Primària i Secundària. Està dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques escolars entorn a la programació i la robòtica educativa. És una trobada adreçada als mestres de l’educació primària, professorat de secundària i d’altres professionals que tinguin interès en el seu ús didàctic. Aquesta jornada es fa coincidir amb el dia de l’Scratch en què arreu del món es fan activitats per estimular l’ús d’eines creatives entre usuaris de diferents edats.

En el present curs, tres professors de l’Institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans han participat en un projecte endegat la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Citilab, en què s’ha donat formació integral a 33 professors i a alumnes  en la utilització de l’Scratch, entorn de programació impulsat per el MIT (Institut de Tecnologia de Massachusetts), i el S4A (Scratch for Arduino), desenvolupat al Citilab.

L’objectiu d’aquest programa és el foment de la competència científico-tècnica per introduir la programació i la robòtica com a mitjà per a l’aprenentatge, així com el desenvolupament d’habilitats com el treball col·laboratiu, la resolució de problemes, el disseny de projectes i la comunicació d’idees.

 

Per consultar la programació feu clic a l’enllaç:

VI Jornada Catalana de l’Ensenyament de la Programació a Primària i a l’ESO