El Pla TAC avança a bon ritme

formacio_pla_tac
Compartir

En un post anterior us informàvem que el Pla TAC iniciava el segon any de vida amb la incorporació de quatre nous centres. El pla té com a objectiu impulsar la introducció de les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement en els processos educatius per promoure un canvi metodològic. Cada centre es troba en una fase del projecte segons el seu any d’incorporació:

  • Centres que van començar el curs 2015-16: acompanyament a mida per integrar el canvi metodològic dins un projecte concret del centre (Escola Can Palmer, Escola Montserratina, Escola Doctor Trueta i Col·legi Sagrada Família). El calendari d’aquesta formació s’ajusta a les necessitats de cada centre
  • Centres que han començat el curs 2016-17: formació conjunta per treballar l’enfoc pedagògic del Pla TAC de centre i de com fer un bon ús dels dispositius per provocar el canvi metodològic (Escola Amat Targa, Escola Marta Mata, Escola Miquel Martí i Pol i l’Institut de Sales). Aquesta formació es va iniciar el dia 16 de febrer i finalitza el 23 de març

Aquesta vegada hem anat a visitar una formació específica de la Rosa Fornell, tècnica docent de l’Àrea TAC del Departament d’Ensenyament, que ens ha explicat com treballar de forma col·laborativa, com a escola, la filosofia del Pla TAC. També de com fer el traspàs del Grup Impulsor al claustre i com integrar tot això al Projecte Educatiu de Centre.

Per altra banda, aquesta setmana s’ha completat el desplegament tecnològic als centres. Tots els centres que participen en el projecte tenen un WIFI de quarta generació i gran capacitat que els permet tenir  una gran quantitat de dispositius connectats a l’hora sense problemes de rendiment.

 

, , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada