Finalitza la formació pràctica en competències emocionals

Compartir

Ruth Ortín, que forma part del GROP, Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica creat per la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, és la persona encarregada de fer la formació pràctica als 61 mestres dels 7 centres educatius que participen en el projecte Formació emocional i benestar a Viladecans aquest curs 2016-17, organitzat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans.

En aquesta vídeoentrevista la Ruth ens explica en quin punt del projecte ens trobem, què s’ha treballat, com s’ha organitzat i quins són els passos a seguir d’aquí a fi de curs.

La formació pràctica s’ha dividit en dos grups, un per mestres d’infantil i Cicle Inicial, i un altre per mestres de Cicle Mitjà i Superior. Principalment han pogut veure multitud d’exemples pràctics de com treballar a l’aula les cinc competències emocionals establertes pel Grup GROP.

Competències emocionals treballades:

  1. Conciència emocional
  2. Regulació emocional
  3. Autonomia emocional
  4. Competència social
  5. Habilitats per a la vida i benestar

img_2703

 

 

, ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada