Es constitueix el grup de treball “Impulsem la robòtica”

Compartir

El passat 30 de novembre el grup de treball “Impulsem la robòtica” va iniciar la seva activitat. Constituït en el seu inici per deu docents interessats en incorporar els coneixements de programació i robòtica en el curriculum, té la vocació i l’objectiu de créixer en nombre de membres i de projectes.

Aquest grup va néixer l’any passat arrel del curs de formació que es va impartir de robòtica. D’aquell curs van néixer diversos projectes. El més reeixit és el que es dur a terme a l‘Escola Àngela Roca i que ja hem explicat en aquestes pàgines.

“Impulsem la robòtica” es reunirà quatre vegades més al llarg del curs, serà, els darrers dimecres dels mesos de gener, febrer, març i maig, de 17.00 a 19.00 a l’Escola Àngela Roca. És obert a qualsevol docent que vulgui endinsar-se en el món de la programació i la robòtica

Les trobades tenen sempre dues parts, en la primera, convidem a docents d’altres centres per a que ens expliquin les seves experiències i en la segona fem un treball més d’equip en el que compartim experiències i coneixements amb l’objectiu d’aprendre i compartir.

En aquesta primera trobada, ens van acompanyar, en Josep Dalmau i en Fernando Hernández, professors  de l’Institut  Torre del Palau de Terrassa que porten treballant la programació i la robòtica a les aules des de fa 11 anys i que han recopilat tots els seus coneixements en el projecte “GerdsLAB”: http://gerdslab.com.

Ens van explicar com han anat evolucionat i incorporant nous temes, des de la programació amb scracht fins la impressió 3D. Us oferim ara una vídeo-entrevista on ens expliquen com han  evolucionat en aquests 11 anys i els projectes que estan treballant ara.

Si teniu certs coneixements de programació en scracht, del llenguatge Arduino o de similars, us animem a integrar-vos en aquest grup de treball o si per altra banda hem estat capaços de crear-vos un interès, encara que petit, i us interessaria endinsar-vos en aquest món, aleshores, preneu nota, en la convocatòria de desembre del Pla de Formació de Zona, s’ofereix un nou curs d’iniciació a la robòtica educativa per a docents de primària i secundària. Apunteu-vos-hi !!!!

, , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada