L’Aplicació de l’ampa de l’escola Àngela Roca ja és una realitat

Compartir

Una de les prioritats de la Xarxa d’Innovació Educativa és fer actors principals a les famílies. Hem portat a terme diferents actuacions que fomenten la seva participació, com l’ampa 2.0 o els tallers W!apps. L’últim projecte que hem dut a terme és la creació d’una aplicació per a l’ampa de l’escola Àngela Roca.

El curs 2015-16, aquesta ampa va participar en la prova pilot del projecte ampa 2.0, que suposava un replantejament de com fins ara s’havien dinamitzat les relacions entre pares i mares i l’escola, amb la implementació en l’ús de les noves tecnologies que modernitzessin la manera de treballar de l’ampa (creació d’un  facebook, un twitter, i una página web, així com l’ús del google drive).

Per tal de donar continuïtat a aquesta tasca, es va pensar en donar un pas més enllà i crear una app de l’ampa que agrupés tots els serveis que porten a terme: pàgina web, extraescolars, serveis de menjador, circulars del centre, xarxes socials (twitter, facebook) i informació general. La idea és que totes les famílies del centre estiguin informades en tot moment de qualsevol aspecte relacionat amb l’escola i anar reduint progressivament l’ús del paper per aquest tipus d’informacions.

Al mes de novembre va començar a funcionar l’aplicació com a tester tancat i, des de fa unes setmanes, aquesta versió de prova ja es oberta a tothom. S’espera que per al juny l’aplicació ja estigui enllestida i comenci a funcionar la primera versió.

Qualsevol persona que es vulgui descarregar la versió de prova de l’aplicació ho pot fer accedint a:

Google Play (android)

Apple Store (iOS)

De cara al proper curs 2016-17, està previst convidar a totes les ampa de les escoles de Viladecans a que participin en aquest nou projecte.

fons2fons1

, , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada