Vols participar en una gimcana “emocional” en família? Saps què són els Beetle Bloccs ?.

Compartir

Tot això i més a la 2a. Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat.

Des del 20 fins el 28 de novembre se celebra a diferents municipis del Baix Llobregat, la 2a Setmana de la Co-innovació  ( veure informació sobre la 1a Setmana en aquest enllaç 1a Setmana de la Co-innovació al Baix Llobregat).

La Xarxa d’Innovació Educativa de Viladecans hi participa organitzan dues activitats:

  • Una Gimcana per gaudir en família.
  • Un taller de Beeatle Blocs.

1. Gimcana per participar en família.

FES-TE AMIC DEL TEU SMARTPHONE és una Gimcana familiar especialment pensada per a famílies amb infants de 6 a 9 anys que tindrà lloc al parc de Can Xic el dissabte 28 de novembre al matí, d’11.00 a 13.00 hores.

Es tracta d’un joc interactiu per gaudir en família.  Un joc per descobrir, identificar i diferenciar les emocions. Una manera d’educar els més petits perquè sentin sense por, perquè es descobreixin a si mateixos i adquireixin habilitat sensitiva per afrontar els reptes de la vida.
Respecte a això, Elsa Punset ens diu, “Els estudis demostren que els infants que tenen pares emocionalment intel·ligents tenen millor salut, millor rendiment escolar, millors relacions amb els altres i menys problemes de comportament“.

Banner-1-XIE-Gimcana-Smartphone-745x360_v2

 

 

 

 

Podeu fer-ne la inscripció en aquest enllaç  Inscripció a la Gimcana

2. Què són els Beetle Blocs?

Beetleblocks és un projecte de Duks Koschitz i Eric Rosenbaum, amb desenvolupament de Bernat Romagosa, membre de l’equip d’Edutec del Citilab i Jens Mönig.

Es tracta d’una modificació completa d’Snap! enfocada al disseny i la fabricació en 3D. Mitjançant un llenguatge gràfic basat en blocs, és possible generar geometries en tres dimensions que poden ser exportades directament a formats imprimibles.

beetleblocks03

 

 

 

 

 

 

 

Farem un taller de Beetleblocks obert, a partir de 13 anys, al Centre de recursos  per a joves  Can Xic, el dijous 26 de novembre de 17.00 a 20.00 hores.

Podeu fer la inscripció en aquest enllaç Inscripció al taller de beetleblocks

 

, , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada