Una nova iniciativa de la Xarxa d’Innovació Educativa: l’Observatori de la Innovació Educativa a Viladecans

Compartir

La Xarxa d’Innovació Educativa obre un nou espai al web, es tracta de l’Observatori de la Innovació Educativa a Viladecans. Un mapa on hi estan representats tots els projectes d’innovació que es fan a les escoles i instituts de Viladecans.  En aquesta etapa inicial hi estan representats els projectes impulsats des de la Xarxa però l’objectiu és que el proper mes d’octubre ja estigui actualitzat amb tots els projectes, ja siguin aquests de ciutat, de centre, de cicle, d’aula i fins i tot d’una materia concreta on un professor o professora està fent quelcom de novedòs a nivell metodològic, a nivell procedimental o a nivell competencial.

Els projectes estan agrupats per capes que corresponen als temes que hi estem dedicant un esforç important. Així si cliquem a “Tauletes a l’Aula”, apareixen significades, les escoles Montserratina i Germans Amat Targa que és on s’han implementat els anys 2014 i 2015 respectivament.

Observatori1

 

 

 

 

 

 

 

 

I si cliquem a “Cotutorització de Treballs de Recerca” hi apareixen els Instituts i Centres concertats de batxillerat que hi participen.

Observatori2

 

 

 

 

 

 

 

Clicant a sobre de l’icone del projecte que assenyala el centre educatiu, s’obre una finestra on hi ha una petita introducció al projecte i un link a la descripció completa de totes les accions associades.

Actualment hi ha 10 projectes en marxa i 1 de finalitzat que abasten a la totalitat dels centres educatius públics i concertats de la ciutat.

Es tracta doncs d’una eina més per a poder seguir totes les activitats de la xarxa.

,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada