Treball amb tauletes a les aules de l’escola Germans Amat Targa

Compartir

Des del gener d’aquest any, l’escola Germans Amat Targa de Viladecans està treballant a l’aula amb 34 tauletes digitals que li ha cedit en préstec l’Ajuntament perquè les facin servir durant tot el 2015. El centre, per la seva banda, ja havia adquirit 19 en propietat, cosa que fa que, actualment, tots els cicles estiguin començant a treballar en aquesta línia. El préstec ha vingut acompanyat d’una formació molt completa a tot el claustre, a través de la Xarxa d’Innovació Educativa.

La direcció del centre considera que estan seguint el camí que marca el nou currículum del Departament: més competència digital mitjançant el treball cooperatiu. Així, doncs, en aquest sentit, les tauletes són un element més per treballar en aquesta línia. L’escola és conscients que estan donant les seves primeres passes en aquest camí, en el qual cal anar endinsant-se progressivament.

Les tutores valoren molt satisfactòriament l’augment de la motivació, aspecte el qual incideix directament en una millora en l’aprenentatge.

Les famílies, per altra banda, estan satisfetes perquè veuen com els seus fills i filles són cada cop més autònoms alhora de trobar la informació i comencen a tenir criteri seleccionant quina informació és bona i quina no ho és.

De cara el curs 2015-16, la intenció de l’escola és dinamitzar un blog per a cada cicle, de tal manera que tota la comunitat educativa del centre pugui accedir en tot moment, i des de qualsevol aparell amb connexió a internet, a la feina que es fa.

Us deixem amb alguns exemples de la feina que han fet els alumnes amb les tauletes i el vídeo que hem gravat per explicar-ho a la Comunitat Educativa

Assignatura de Medi:

Projecte d’Història

, , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada