Una nova edició del taller de apps educatives per a les famílies !! Te’l perdràs??

Compartir

Les famílies amb infants d’entre 3 i 7 anys tenen l’oportunitat de conèixer i compartir les aplicacions educatives creades per als dispositius mòbils per ajudar-los en el seu desenvolupament i aprenentatge.

L’Escola Germans Amat Targa acollirà el dissabte 21 de març, de 10 a 13 hores, una nova edició del taller W!apps amb novetats i més aplicacions per descobrir, organitzat per la Xarxa d’Innovació Educativa (XIE) de Viladecans.

Es tracta d’un espai adreçat a les famílies perquè acudeixin amb el seu fill o filla i, amb la seva tauleta o smartphone personals, descobreixin i descarreguin les aplicacions. La inscripció la podeu fer clicant aquí.

Us hi esperem !!!

, , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada