Pilar Soro, experta en processos d’ensenyament aprenentatge amb dispositius mòbils participarà en el taller W!Apps

Compartir


En aquest post us volem presentar a la Pilar Soro, una de les expertes més importants  en  la renovació de l’educació amb la introducció de dispositius mòbils a les aules i en els processos d’ensenyament-aprenentatge.

Des de fa un any assessora a la Xarxa d’Innovació Educativa en el seu projecte d‘”Introducció de Tauletes a les Aules”. Ha format al professorat de l’Escola Montserratina i de  l’Escola Germans Amat Targa. 

 

El seu Curriculum  és extensíssim, diplomada en Magisteri en educació infantil i primària, per la U.A.B., és formadora 2.0 en l’àmbit de l’educació i l’empresa: Postgrau de la UOC, Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Master IEBS Empresa 2.0 i Community Manager, membre de l’Associació Espiral. També és Social Media Manager en Tiching i ha obtingut numbrosos premis: Premi ITWorldEdu “Tutora Virtual” 2008, Premi AEFOL-Expoelearning Docent Virtual 2011 i Premi Moviment E3 de la Fundación Telefónica al 2011.

La Pilar és una activista del anomenat m-learning, nom amb el que tècnicament s’anomena l’aprenentage amb dispositius mòbils, ja siguin aquests smartphones o tauletes. la Web www.apptua.es, és l’espai on la Pilar ens va ensenyant tot el que podem fer si utilitzem el m-learning en la nostra pràctica docent.

Us presentem dos vídeos elaborats per ella on ens proposa  anar més enllà del concepte de “Entorns Personals d’Aprenentatge”  que ens proposava Jordi Adell  i ens presenta els m-PLE, els mòbils-Entorns d’Aprenentatge per aprendre des del mòbil.

 

Podeu seguir la seva activitat a les xarxes socials i al seu canal de youtube

 

Per aquest dissabte ens proposa una sèrie de aplicacions per als nens i nenes de primer cicle.

1. Llegir en veu alta, terapèutic i emocionant amb spreaker          http://www.spreaker.com/user/7769671/la-noia-i-el-gosset

2.Crea llibres, diaris, diccionaris, l’emocionari….amb book Creator i Issuu  http://issuu.com/mcossetans

3. Sigues autor de llibres amb #bookcreator  http://issuu.com/mcossetans

4. Potencia l’escriptura creant videos http://flipagram.com/f/QaabqnWk20

5. Som creatius!!..i ens divertim!!
 

 

6. Vols crear la teva pròpia biblioteca? Vols ser autor de contes? Crea, publica i comparteix!!

 

Estem en l’època de la co-creació, del treball col·laboratiu, de la participacio i del compartir i  Pilar Soro ens proposa noves metodologies d’aprenentatge que tenen per lema “CREAR, PUBLICAR I COMPARTIR”

 

, , , , ,

3 comentaris a Pilar Soro, experta en processos d’ensenyament aprenentatge amb dispositius mòbils participarà en el taller W!Apps

 1. Pilar Soro 17/03/2015 at 22:43 #

  Gràcies pel post. La pàgina web d’apptua també està en català: http://apptua.cat.

  Ens veiiem!!

 2. claudia 21/03/2015 at 23:35 #

  Excelente!! Taller de Apps muchas gracias!!!

  • admin 23/03/2015 at 9:16 #

   Gracias a ti por asistir! ¡Nos vemos en próximas ediciones!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada