Escull la millor App per aprendre a programar!

Compartir
 • Et proposem tres aplicacions per aprendre a programar i començar a familiaritzar-se amb entorns de programació. Durant tota aquesta setmana vota de l'1 al 5 aquestes tres aplicacions.

  En el newsletter de la setmana vinent et direm quina ha estat la millor valorada

 • SCRATCH JR


  Replay
  Scratch està basat en el llenguatge de programació LOGO i serveix per a aprendre a programar a través del joc i l'experimentació i introduir així el pensament computacional. La seva interfície és senzilla i permet tant crear històries interactives, tutorials, jocs i animacions, com compartir els projectes amb altres usuaris de manera online.


 • LIGHTBOT


  Magisto
  L'objectiu de Lightbot és donar ordres a un petit robot per moures per un laberint i encendre els llums. Els jugadors ordenen símbols a la pantalla per fer caminar el robot, girar, saltar, encendre una llum i així successivament. El laberint i la llista de símbols es tornen més complicades a mesura que la lliçó avança.


 • APP INVENTOR


  App Inventor
  Google App Inventor és un entorn integrat de desenvolupament que permet crear aplicacions mòbils per al sistema operatiu Android. De forma visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, l'usuari va enllaçant un conjunt de blocs per crear l'aplicació.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada