4a Jornada de pràctiques d’innovacio educativa a Viladecans

Compartir

Els centres educatius de Viladecans són molt innovadors i permanentment estan a la recerca de nous reptes que millorin el procés d’ensenyament-aprenentatge.  La coordinació, l’impuls i la tasca de difusió que des de la Xarxa d’Innovació Educativa es fa de totes aquestes iniciatives està permeten que siguin conegudes per tota la comunitat educativa: pares , mares, docents i també per la ciutadania i el món econòmic i empresarial de la ciutat.

Per a contribuir a un millor coneixement per part de tothom, el  proper dissabte 31 de gener de 2015, a partir de les 9 hores, al Centre de Promoció Econòmica i de Serveis a les Empreses Can Calderon (c/ Andorra, 64), es durà a terme una Jornada de presentació on d’una manera conjunta es podran conèixer totes aquestes iniciatives.

Els protagonistes d’aquesta jornada seran els diversos projectes d’innovació que es duen a terme als centres educatius de la ciutat. Fins a 14 experiències seran presentades per els centres de la ciutat, de primària i secundària, d’acord amb el programa que podeu consultar en el següent enllaç  Programa Jornada . Tot això ens dóna una idea de la gran tasca que els nostres Centres Educatius estan fent en la millora de l’educació i per aquesta recerca constan de l’excelencia i la millora de l’èxit educatiu

Però no és la primera vegada que la comunitat educativa es reuneix per a compartir experiències. Des del juny del 2011, s’han realitzat a Viladecans tres Jornades d’Intercanvi de pràctiques educatives. La primera es va celebrar l’any 2011 i representava la culminació del desplegament de les Pissarres Digitals Interactives a tots els centres educatius de la ciutat. Un cop finalitzat el curs 2010-2011, els i les docents de Viladecans es varen trobar per compartir les experiències que havien viscut en la implantació de les PDI a les aules. Va ser una Jornada  molt profitosa amb més de 200 participants que va poder posar el dia la seva pràctica docent.

L’èxit d’aquesta primera Jornada va tenir la seva continuitat en una segona i una tercera trobades on tota la comunitat educativa va poder compartir les seves experiències i conèixer altres iniciatives innovadores que experts del món de l’educació van venir a explicar-nos.
A continuació teniu totes les pràctiques que ha estat presentades en els anys 201, 2012 i 2013

Pràctiques de la 1a Jornada d’Intercanvi d’Experiències.

Pràctiques de la 2a Jornada d’Intercanvi d’Experiències.

Pràctiques de la 3a Jornada d’Intercanvi d’Experiències.

Ara arriba el moment de continuar aquesta tasca iniciada ja fa 4 anys. Aquest serà doncs, especial i us hi esperem a tots i totes, docents, mares, pares, professionals, empreses, tots hi esteu convidats i tots hi teniu coses a dir.

Trobareu el formulari d’inscripció en aquest link

 

 

 

, , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada