Formació per a les famílies en l’ús d’eines col·laboratives

Compartir

Durant el mes d’octubre s’han dut a terme cursos de formació en eines col·laboratives als pares i mares dels cursos de Cicle Mitjà i Cicle Superior de l’Escola Dr. Trueta. L’objectiu ha estat el de donar a les famílies una formació que els permeti acompanyar la feina dels seus fills i filles.

S’està generalitzant a les escoles de Viladecans l’ús d’eines tecnològiques que permeten el treball col·laboratiu entre els alumnes. Aprendre a treballar en grup és una de les competències més importants en l’ensenyament d’avui en dia que busca preparar als nostres fills i filles pels reptes de la vida laboral present i futura. Existeixen eines com les que posa Google a disposició de les escoles en un paquet anomenat APPS for Google Education que han transformat la manera de treballar a les escoles.

Aquestes eines són novedoses i en les famílies provoquen una mica d’incertesa, ja que no saben com acompanyar els treballs dels nens i nenes a casa, com ajudar-los, com saber si les coses s’estan fent bé o bé si la feina i la manera de fer dels seus fills i filles és la correcta. Davant d’aquest fet, la Xarxa d’Innovació Educativa d’acord amb la direcció de l’Escola Dr. Trueta, escola on s’ha implementat una metodologia innovadora, el Curriculum Bimodal , que busca precisament potenciar aquest tipus d’eines s’ha organitzat una formació d 12 hores de durada per arribar a tots aquells pares i mares que volguessin.

Escoltem a continuació algunes opinions dels pares que hi van assistir.

Altres escoles com l’Escola Can Palmer ja estant començant a utilitzar aquestes eines. La Xarxa d’Innovació Educativa estarà al costat de totes aquelles escoles que vulguin adaptar aquest tipus d’eines oferint el seu suport i implementant accions per a pares i mares quan es consideri.

, , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada