Innovació educativa a la web. Què podem trobar?

Compartir

L’inici del curs escolar és un bon moment per ampliar el ventall de recursos i informació disponible que tenim al nostre abast. Entre aquests recursos tenim les revistes digitals i blogs, alguns dels qual gaudeixen d’una gran repercussió en la comunitat educativa. En aquest post us presentem aquells que pel seu innovador, ens resulten més interessants. No dubteu en fer-nos arribar els vostres.

Educación 3.0. És actualment una de les revistes més consultades a nivell estatal. L’objectiu és contribuir a fer més senzilla la integració de les TIC en el sector educatiu. Ofereixen tot tipus de continguts (informació, nous dispositius, novetats editorials, recursos educatius, materials curriculars, plataformes, programari, jocs…) que resultin útils als integrants de la comunitat educativa: docents, alumnes, caps d’estudis, administració, mares i pares,  etc. Editen una revista en paper quatre vegades l’any, però disposen d’una pàgina web, estan connectats a les xarxes socials, setmanalment envien una newsletter i també podem trobar una versió reduïda de la revista a la seva web. Disposa d’un interessant calendari d’events on podem trobar els esdeveniments més destacats relacionats amb l’innovació educativa.

cabecera-boletc2a1n

EducaconTIC. Podem trobar actualitat, notícies, recursos educatius digitals llestos per utilitzar en la teva aula, webs de referència, eines d’autor… un munt de coses. Tot el que necessites per estar a l’ última.

educacontic

Fundación Telefónica. Disposa d’un apartat de Educacón e Innovación on expliquen els seus projectes: laboratoris, experiències, iniciatives, trobades, etc. Darrerament han publicat un informe amb les 100 millors Innovacions Educatives. Es tracta d’una àmplia investigació que Fundación Telefónica ha dut a terme al llarg d’aquest any per identificar iniciatives educatives innovadores, és a dir, noves però amb resultats demostrats, en l’àmbit de l’ensenyament de les ciències en sentit ampli. Disposen també d’un ampli ventall de publicacions.

Aumentame. És un Grup de Treball de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, enfocat al món de la Realitat Augmentada aplicada a l’educació. Neix amb un afany investigador, didàctic i divulgatiu, amb l’objectiu d’acostar aquesta tecnologia al gran públic i, especialment, a les aules. Anualment organitzen un congrés d’àmbit internacional.

acquia_prosper_logo

, , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada