Quaderns de deures per a l’estiu, un projecte col•laboratiu de les escoles públiques de Viladecans

Compartir

El repàs de les matèries en les vacances d’estiu és fonamental per començar el setembre amb els continguts frescos. Sobretot en el cas d’aquells alumnes que han suspès assignatures durant el curs, i que a més passaran a educació secundària, on se’ls exigirà un nivell més alt. Entrevistem Montserrat Montoro Flores, cap d’estudis del col·legi Marta Mata de Viladecans, perquè ens doni més detalls sobre un projecte col·laboratiu modèlic: els quaderns d’estiu de les escoles públiques de Viladecans i Sant Climent. Docents de les dues localitats han treballat en equip per unificar objectius d’aprenentatge i criteris d’avaluació per a alumnes que passaran en aquests mesos de 6è de Primària a 1r de Secundària. En principi, anirà dirigit a aquells estudiants que han suspès i necessiten reforç de les àrees de Llengua Catalana, Castellana, Anglès i Matemàtiques, però podran repassar tots aquells que ho desitgin.

angles

Aquest esforç col·laboratiu dels docents ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Viladecans, dins del Pla Local per a la Millora del l’Èxit Educatiu. Montserrat Montoro ha agraït l’esforç “a tots els caps d’estudi, que s’han implicat en l’elaboració dels quaderns des del 2on trimestre d’aquest curs en aquest projecte, i a l’Ajuntament de Viladecans, pel seu suport constant amb la maquetació (Sandra Villa) i la difusió del projecte (Rosa Gallardo)”.

Tots els centres públics de Viladecans i Sant Climent de Llobregat el facilitaran des dels seus webs, en format PDF, perquè es puguin descarregar directament. A l’apartat “Recursos” del nostre web també estan disponibles els quatre quaderns d’estiu.

El proper 27 de juny tindrà lloc l’última sessió informativa per a les famílies, on s’explicarà com distribuir els temps, establir compromisos i revisar el treball dels alumnes durant l’estiu. Hi haurà, a més, noves sessions per als centres de Secundària, on es mostraran exemples del que els alumnes hauran de lliurar quan s’incorporin.

En els següents vídeos podreu conèixer tots els detalls d’aquests dossiers:

, , , , , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada