L’experiència de les tauletes a l’Escola Montserratina

Compartir

El mes de gener passat començava l’innovador projecte de les tauletes a les aules de l’Escola Montserratina de Viladecans. Després de l’acte de lliurament per part de l’alcalde, va començar la fase de formació específica del professorat per millorar les seves competències amb la nova eina. Els alumnes, durant l’últim trimestre d’aquest curs, han tingut l’oportunitat de treballar amb aquests dispositius, de manera divertida i col·laborativa.

En aquests vídeos comptem amb els testimonis dels involucrats en el projecte: l’alumnat, els docents i les famílies. Els alumnes Iván, Alba, Lara, Albert i Núria ens expliquen què és el que més els ha agradat del treball a l’aula, i ens expliquen projectes com el de curtmetratges, que van realitzar íntegrament amb les tauletes. Una manera de desenvolupar competències digitals, i alhora de fomentar el treball en equip, que els ha resultat molt enriquidora.

Coneixem també les opinions del claustre: Richard Calle, Betània Oriol, Montse Carmona, Silvia Mata, i la directora, Emi Fornali, ens parlen de la seva experiència amb les tauletes a l’aula. Des de P3 fins a 6è de Primària, els alumnes han gaudit d’aquestes eines, que ells maneguen de manera natural, mitjançant uns continguts que han estat adaptats a la seva edat i nivell de coneixements. Descobrim també de la seva mà les iniciatives de formació que s’han desenvolupat i com veuen el projecte en el futur.

Finalment, parlem amb la Carme Ciutat, mare d’una alumna de 5è curs, que ens explica com han viscut les famílies aquesta incorporació de les tauletes a l’escola. La Carme està convençuda que aquestes eines són el futur, i que a l’escola s’ensenyen estratègies per utilitzar-les de manera correcta.

Des de la XIE volem agrair a tots els entrevistats en els vídeos seva col·laboració, la seva ajuda i el seu testimoni, que sens dubte serà molt interessant per a tots els agents educatius de la nostra ciutat.

, , , , , , , , , ,

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada