Entrevista amb Rafael Honrubia: l’experiència de Clickedu a l’INS Josep Mestres i Busquets

Compartir

Parlem amb Rafael Honrubia, director de l’INS Josep Mestres i Busquets de Viladecans, sobre la utilització de plataformes virtuals escolars. Es tracta de Clickedu, un programari de gestió integral per als centres educatius, basat en el núvol, que es gestiona en mòduls diferenciats, i que cobreix totes les necessitats de l’alumnat, el professorat i les famílies. Ja ha estat implementat en més de 250 centres de tot Espanya, tant públics com privats, amb gran previsió de creixement.

Rafael Honrubia ens explica per què van triar Clickedu com a plataforma de gestió, els seus avantatges, en quins dispositius funciona, com possibilita la implicació de les famílies, les eines per al professorat, i com es va implantar. També fa una valoració molt positiva sobre la seva comoditat d’ús i ens acosta a les possibilitats que té l’eina en un futur pròxim.

Tota aquesta informació està recollida en aquesta entrevista. Fes clic a cada un dels vídeos:

1. L’elecció de Clickedu com a plataforma integral de gestió

2. Avantatges de la solució en el núvol

3. Dispositius en què funciona Clickedu:

4. Involucració de les famílies

5. Eines per als professors:

6. La implantació de Clickedu:

7. Valoració de Clickedu i accions a futur:

Enllaços d’interès:

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada